consultancy

Flow Provider biedt reeds sinds 2003 consultancy op het gebied van straat cultuur, straatsporten en lifestyle sporten. Onze decennia lange kennis en visie worden geboden aan gemeenten, instellingen en het bedrijfsleven. Wij schijven beleidsplannen, evenementen concepten en zetten organisaties en stichtingen op.

Flow Provider is no nonsense. Geen ellenlange (lees dure) rapporten maar in te zetten op louter haar expertise. Tevens in te zetten om gehele projecten naar een succesvol einde te brengen maar ook betaalbaar voor kleinere ondernemers, om een uur bij een bespreking aanwezig te zijn om kennis te delen. Om projectplannen onder de loep te nemen of om de juiste mensen te zoeken voor bepaald advies of voor bepaalde opdrachten.

Flow Provider heeft brede kennis waar het gaat om ondernemen, projectmanagement en marketing concepten binnen haar deskundigheids gebieden.

Of het gaat om sport- of culturele projecten, het maken van beleidsplannen, het uitzetten van een visie tot het geven van specifiek advies Flow Provider heeft met haar brede kennis binnen een specifieke omgeving (lifestyle sports en cultuur) de kennis en ervaring in huis om op maat te worden ingezet.

Tevens geven we trainingen binnen hogescholen op het gebied van Ondernemen, Fondsenwerving, en Evenementenorganisatie.