Over Flow Provider

Flow Provider ontwikkelt en organiseert workshops, evenementen en projecten binnen de elementen van hiphop, straat- en boardsports. We bestaan sinds 2001 en hebben dus ruim 16 jaar ervaring binnen het doceren van deze workshops op scholen en het ontwikkelen en organiseren van projecten en evenementen op dit gebied!

Tevens organiseren wij het wereldkampioenschap Longboarden “So.. You Can Longboard Dance” jaarlijks in Nederland en China.

Flow Provider gelooft in het werken volgens een ‘cirkel’ model. We werken niet alleen met de top van de wereld binnen diverse disciplines (een van de oprichters van Flow Provider is verantwoordelijk voor de grootste breakdance wedstrijden ter wereld) maar geloven dat wij ook verantwoordelijk zijn voor het inspireren van nieuwe beoefenaars en het ondersteunen van docenten die uit deze top voortvloeien en van hun passie hun werk maken.

Wij leven de passie van de straatcultuur en straat en board sporten. We weten als geen ander wat het beoefenen van deze elementen in een ‘flow’ voor iemand kan betekenen en hoe het mensen inspireert.

 

 

Geef een reactie