Consultancy

Flow Provider biedt reeds sinds 2003 consultancy op het gebied van straat cultuur, straatsporten en lifestyle sporten. Onze decennia lange kennis worden geboden aan gemeenten, instellingen en het bedrijfsleven. Een voorbeeld is het adviseren van de gemeente Eindhoven in de ontwikkeling van een deel van het gebouw grenzend aan AreaFiftyOne Skatepark. Gemeente Eindhoven was het niet eens met dit advies, beƫindigde de samenwerking met Flow Provider maar heeft het advies uiteindelijk opgevolgd. Dit project is nu verder ontwikkeld en toonaangevend in Europa. Tevens is aan de hand van een projectplan van Flow Provider een jaarlijks terugkerend stadsbreed evenement op het gebied van straatcultuur en -sport gecreƫerd.

Flow Provider is no nonsense. Geen ellenlange (lees dure) rapporten maar in te zetten op louter haar expertise. Tevens in te zetten om gehele projecten naar een succesvol einde te brengen maar ook betaalbaar voor kleinere ondernemers, om een uur bij een bespreking aanwezig te zijn om kennis te delen. Om projectplannen onder de loep te nemen of om de juiste mensen te zoeken voor bepaald advies of voor bepaalde opdrachten.

Flow Provider heeft brede kennis waar het gaat om ondernemen, projectmanagement en marketing concepten binnen haar deskundigheids gebieden.

Of het gaat om sport culturele projecten, het maken van beleidsplannen tot het geven van specifiek advies Flow Provider heeft met haar brede kennis binnen een specifieke omgeving (lifestyle sports en cultuur) de kennis en ervaring in huis om op maat te worden ingezet.